Irány a Balaton!

Gyűjts élménykeket! - Autóval könnyebb lesz!

Igy dolgozik a milliomos blogger

2016. július 02. 14:08 - dreamtravel

Ma állt munkába Deli Kitti, a 24 éves egyetemista, aki elnyerte az idei év turisztikai álomállását és havi 1.000.000 Ft-ért tudósít a Balaton partjáról.

Neki az lesz a munkája, hogy felhívja a figyelmet a Balaton szépségeire. Megpróbálja megmutatni azokat a helyeket, amelyek komoly turisztikai vonzerőt jelenthetnek bárki számára a nyár folyamán. E mellett, a Nagyon Balaton fesztiváljairól is bejelentkezik majd a Balaton száguldó riportere. Riportjaiban beszámol majd zenei és kulturális rendezvényekről és a Balaton kulináris érdekességeit is igyekszik majd bemutatni. Az álomállás betöltője első napját Keszthelyen tölti.

dsc_3674_1.JPG

A kampány nem véletlen indul erről a településről: Keszthely több mint 760 éves múltjával, páratlan látnivalóival, sajátos épített és természeti értékeivel méltán viseli a "Balaton fővárosa" címet. A patinás városkép, a különböző korok történelmi örökségének találkozása, a világhírű Festetics kastély, a Balaton egyetlen korhűen felújított szigetfürdője sajátos hangulatot kölcsönöz a városnak. Gazdag kultúrtörténetével, évszázadokra visszanyúló iskolavárosi hagyományaival, változatos programkínálatot nyújtószínházával Keszthely ma is idegenforgalmi és szellemi központja a környéknek. Hangulatos éttermekben, kávézókban, esti-éjszakai szórakozóhelyekben sincs hiány a városban - mondta a Nyugat-balatoni Turisztikai Iroda Nonprofit Kft. ügyvezetője, Tar László.

Mint azt Varga - Dani Barbara, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség regionális irodájának vezetője elmondta: a Balaton "száguldó riportere már két hete dolgozik. Eddig ismerkedett a Turisztikai Ügynökséggel, külön képzést is kapott Budapesten. Bemutatkozott szerkesztőségekben is, mielőtt megkezdte volna a munkát.

A turisztikai szakember szerint, nem lesz könnyű dolga a száguldó riporternek. 600 jelentkező közül választották ki, versenytársai mind figyelik most munkáját. Ráadásul az egyetemista lánynak, most meg kell birkóznia azzal is, hogy a száguldó riporter névhez híven, most gyorsnak, hírérzékenynek kell lennie a Balaton történései iránt. Az első nap 7 helyszínen készített interjút azokkal a múzeumigazgatókkal, vendéglátósokkal, programgazdákkal, akik valami különlegességgel várják a vendégeket a Balaton partjára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amilliomossoforje.blog.hu/api/trackback/id/tr588861942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása